Een huis energetische behandelen

De inrichting van mijn vakantiehuisje was een leuk proces! Werkend vanaf de grovere laag van huisraad naar de meer subtiele van planten en edelstenen tot de meest verfijnde van fijnstoffelijke energieën. Ik was benieuwd wat verschillende stappen zouden doen voor de mate waarin het leefklimaat goed voor mij zou zijn om in te wonen en wilde dat meetbaar maken. Dat heb ik gedaan met een pendel en een pendelkaart met percentages. Dat leverde interessante informatie op!

Energetische reiniging

Waar begin je mee als je een huis gaat inrichten? Schoonmaken en je eigen spulletjes er in zetten. Naast het praktische schoonmaken met water en schoonmaakmiddel heb ik ook een energetische reiniging gedaan met het licht van de Violette straal waar ik vanuit de Merlijnenergie al jaren mee werk. Ik was enigszins ontdaan over het resultaat. Na al het fysieke werk, aangevuld met het energetische, was het antwoord op de vraag: “Voor hoeveel procent is het leefklimaat in huis goed voor mij?” slechts 15%! Dat voelde nog niet echt gezond.

Nou doe ik dit moment een opleiding over Merkaba-technieken waarvan wordt gezegd dat ze het energiewerk dat je doet veel krachtiger maken. Ook daarbij wordt gewerkt met de Violette straal van Merlijn/Saint Germain. Ik was zeer benieuwd of voor mij een verschil merkbaar zou zijn. Ik gaf mijn huisje nogmaals een energetische reiniging nu vanuit de gecombineerde aanpak van Merkaba-techniek en Violette Vlam. Alweer was het resultaat verrassend. Ik kwam nu uit op 45% (nauwkeuriger dan op 5% heb ik niet gemeten). Een verdrievoudiging!

Bescherming

Nu had ik een dubbel schoon en ingericht huis, waarvan ik de energetische trilling graag wilde houden op een niveau dat mij bij past. Daarvoor heb ik het huis, en ook gelijk de tuin waar ik zo graag ben, een bescherming gegeven. Nu kwam ik uit op een percentage van 60%. Dat begint te voelen als een omgeving waarin het prettig is om te wonen.

Optimalisatie

Na de voltooiing van de inrichting met planten en edelstenen ben ik helaas vergeten te meten wat daarvan het effect is, maar dat het effect heeft weet ik zeker. Het is voelbaar. Mijn nieuwsgierigheid maakte namelijk dat ik direct doorstoomde naar het meest subtiele dat je kunt doen en dat is het werken met kosmische energieën; niet zichtbaar, maar overal om ons heen aanwezig. Het is voor ieder verschillend welke van die energieën van toepassing zijn en ik vroeg me af wat er op dit moment in mijn leven bij mij zou passen. Door de indeling van het huis bleek de energiestroom niet optimaal: de slaapkamer ligt tussen de woonkamer en de keuken, twee actieve gebieden, waardoor er in de slaapkamer te weinig rust was voor een goede nacht. Met het plaatsen van een energetische stolp over de slaapkamer is de rust daar gewaarborgd en na het vullen van de stolp met het licht van de roze, witte en gele straal zal elke nacht voor mij het meest ontspannend, helend en voedend zijn. Tot slot kon ik nog iets doen voor het hele terrein dat ik onder mijn hoede heb, huis en tuin, en dat is er etherisch water laten stromen, een voor mij nog vrij mysterieuze energie, maar waar ik zeker meer mee zal gaan doen. Wat zou nu het meetresultaat geworden zijn? Ik kom tot 85%. Ik ben al behoorlijk tevreden, dat voelt als een goede woonomgeving.

Tot 100% is er echter nog 15% verschil. Wat zou er nog voor nodig kunnen zijn om de sfeer in mijn huisje verder te optimaliseren? Ik denk in de richting van straling en bescherming daartegen. Er wordt veel gezegd over de straling van zendmasten en wifi en dergelijke en de invloed daarvan op de fijngevoelige energiesystemen van ons lichaam. Wat ik interessant vind is de mate waarin een materiële aanpak, een energetische aanpak of een combinatie van die twee effectief is. Tot zover had ik de bescherming tegen straling meegenomen in de energetische bescherming die ik voor het hele terrein heb aangebracht Nu voeg ik daar een zogeheten HQR-C kaart aan toe, een tastbaar voorwerp om in de ruimte te leggen ter neutralisatie van de straling. Daarmee komt het antwoord op de vraag “Voor hoeveel procent is het leefklimaat in huis goed voor mij?” uit op … 95%!

Ik ben zeer content. Dit voelt als een vitale, fijne plek om te wonen!