Ervaringen

Wat anderen zeggen

Bente

Ik heb een healing van Ellen ontvangen. Wat een een ontzettend mooi en puur mens! Ze wist precies de vinger op de zere plek te leggen, te healen en mij het vertrouwen in mijzelf te geven waar ik het nodig had. Dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.

Bente

Kim

Wauw Ellen, wat een bijzondere behandeling. Een geweldige afstemming, waarin je me mee nam naar een ander leven. Ik heb mezelf mogen ervaren, voelen en doorvoelen en veel inzicht gekregen. Heel erg bedankt. Liefs.

Kim

Angelique

Een liefdevolle healing mogen ontvangen van Ellen Alten na een operatie aan mijn rug. Wat een heerlijke fijne energie brengt ze en wat bracht ze mij makkelijk naar de antwoorden en kern van mijn vragen. Dankjewel lieve Ellen voor dit super fijne consult 💙

Angelique

Ellen; lijkt jong maar vergis je niet, heel wijs in bewustzijn

Ellen ben ik inmiddels op verschillende momenten in mijn leven tegengekomen. De sessies die ze me heeft gegeven zijn elke keer dierbaar. Treffend, prikkelend, verdiepend, in verbinding en met liefde en humor vooruit helpen. Om mij ‘te raken’, te ondersteunen moet je van goeie huize komen. Niet dat het daarover gaat, mij moeten raken, maar binnen een minuut zitten we op een niveau waar t echt over gaat. Ze is messcherp in haar verwoordingen, niet meepratend maar liefdevol in haar eigen kracht afstemmend op mij, meekijkend en verwoorden en mij daarmee vooruithelpend. Liefdevol en een echte steun in de rug.

Marieke

Een sessie met Ellen, ook al is het via zoom, is een echte aanrader: door haar ben ik nu eindelijk doorgedrongen tot de kern van paniek in mij. Ze doet dat op een liefdevolle en doortastende wijze waarbij ze haar gaven als heldervoelende inzet en zich begeleid weet door een heel kosmisch team. Alleen dan gebeuren er wonderen, zelfs via zoom. Scheelde mij 5 uur rijden ook. Dankjewel Ellen!!!

Elisabeth

Ellen heeft mij geholpen met trauma’s uit mijn jeugd, waardoor ik mij eindelijk vrij voel en ik beter nee durf te zeggen. Haar behandeling was met geduld , liefdevol en begripvol voor mijn proces begeleid, waardoor ik mij open durfde te stellen voor haar sturing en mij inzicht gaf naar mijn problematiek. Met haar begeleiding durfde ik tevens los te laten wat ik al heel lang bij mij droeg. Dank je wel Ellen dat ik nu in het nu leef ❤️

Julia

Prettige vrouw, voelde me snel op mijn gemak en pakt hulpvraag aan bij de bron. Ik kan weer met vertrouwen verder na een sessie met Ellen.

Marie Jolie

Ik heb twee keer een sessie bij Ellen gedaan. Beide keren waren dat belangrijke keerpunten in mijn leven waar ik nog maanden op kon teren en mee verder kon. Ellens werk is dan ook zeer diepgaand. Het is mogelijk zelf actief deel te nemen aan de reis en heling die plaatsvindt. Dat maakt dat ik na een sessie sterk voel dat de heling die plaatsvindt door zowel Ellen als mezelf (en alle onzichtbare hulp natuurlijk) tot stand is gekomen. Heel bekrachtigend is dat. Het stimuleert zo ook de healer in mezelf en geeft bewustzijn over alle mogelijkheden die er wat dat betreft tot onze beschikking staan.

De keren dat ik bij Ellen kwam, had ik een concreet thema waar ik mee worstelde. Haar sessies hadden een grote doorbraak en transformatie tot gevolg met betrekking tot dit thema. Hoe doet ze dat? Ellen neemt je mee op een magische en helende innerlijke reis. Haar kwaliteiten daarbij zijn afstemming, zuiverheid en het vermogen een kanaal te zijn voor de voor het oog onzichtbare hulp en wijsheid die er beschikbaar is.

Eline

Jeffrey

Vorige week heb ik een healing ontvangen van Ellen en die ging diep, ik voel hem nog na werken. Er zijn dingen op z’n plaats aan het vallen, er is stroming ontstaan daar waar het stagneerde en ik heb antwoorden ontvangen in de dagen er na op vragen waar ik tegen aan liep. Tijdens de sessie er vaarde ik veiligheid waardoor ik me kon en durfde te openen in een liefdevolle afstemming. Ik voel dankbaarheid.

Jeffrey

Anna

Ik ervaar Ellen als een heerlijke, oprechte en doortastende coach als ik het even niet meer weet... Haar vermogen om de kern in woorden te vatten is subliem! Vanuit die helderheid wordt mijn pad verlicht.

Anna

Martine

Lieve Ellen, 💜💜💜 je bent een fantastische energetische Healer. Mijn sessie met jou is diepgaand en enorm helend geweest en heeft inzichten en bewustzijn gebracht zodat ik een zeer pijnlijke situatie uit mijn jeugd eindelijk op kon lossen. Dank 🙏

Martine