Ocean of Love

Verdiepende verbinding

Onder de naam Ocean of Love organiseer ik samen met intuïtief muzikante Martine Nijenhuis een tweedaagse experience, waarin we je begeleiden in het aangaan van een diepere verbinding met jezelf, met elkaar en met wezens uit andere dimensies.

Wat het je brengt:

* Je ervaart een diepere verbinding met jezelf, waardoor je de onvoorwaardelijke liefde die je bent kunt voelen.

* Je ontvangt een activatie van codes in je DNA, wat er voor zorgt dat je kunt gaan doen wat je hier werkelijk komt brengen.

* In het aanwezige helende veld lossen blokkades die dit eventueel nog in de weg staan op.

* We verbinden ons met de zuivere liefdesfrequenties van walvissen, dolfijnen, Merlijn, Saint Germain, natuurwezens en sterrenvolkeren.

We geven dit vorm in Martine's sfeervolle centrum Joy in Koedijk (Alkmaar) en in het mooie duingebied van Egmond. We maken daarvoor gebruik van hartmuziek (in 432 Hz) en intuïtieve klanken, meditatie, helende kosmische energie, natuurbeleving en kristallen.

Ocean of Love-dolfijn
Ocean of Love-druppel

Waterceremonie

Walvissen en dolfijnen dragen al lange tijd de energieën van onvoorwaardelijke liefde, vreugde en Christusbewustzijn voor de Aarde. Nu is het onze tijd om het hoederschap over de Aarde van hen over te nemen door ons onze gaven weer toe te eigenen. Ieder van ons heeft hierin een unieke bijdrage!

Aan het einde van de tweede dag sluiten we af met een waterceremonie, waarin we samen een healing van alle wateren van de Aarde tot stand brengen om de oorspronkelijke paradijselijke blauwdruk van het water te herstellen. Een oceaan van Liefde zal met elkaar voelbaar zijn. Al het water en leven op Aarde krijgt vanuit onze intenties en gevoelens van liefde en dankbaarheid de kans om geheeld te worden.

Verbind je met de wijsheid van de walvissen, het plezier van de dolfijnen, met de subtiele en liefdevolle energie van natuurwezens en sterrenwezens en geef je over aan het eenheidsbewustzijn.

Het is een ervaring die nog een tijd gunstig zal doorwerken in je dagelijks leven.

De investering bedraagt 222,00 euro.