Schrijven om te groeien

Na negen maanden materiaal verzamelen en schrijven aan de ruwe versie van mijn eerste boek was ik er helemaal klaar voor om dat ruwe materiaal om te toveren naar een manuscript. Maar haperingen in mijn leven vroegen mijn aandacht…

Om te horen welke boodschap die haperingen voor mij hadden heb ik de hulp gevraagd van Anna Emich voor een Akasha reading. Het antwoord verraste me en was ook zo bekend. Het is wel mijn tijd om te schrijven, maar … op dit moment niet voor publiek!

Schrijven als persoonlijk therapeutisch proces. Om van buiten naar binnen te gaan, van doen naar zijn, van de touwtjes in handen houden naar overgave, van plannen naar stromen, van weten naar niet weten.

Was jij benieuwd naar mijn boek en wil je weten of dat er nog gaat komen? Het antwoord op die vraag is ook voor mij nog ”in het niet weten”. En dat laat ik even zo zijn. Het vraagt geduld. Ik houd je in ieder geval op de hoogte.