Voor je bedrijf

Hart voor je personeel

Heb jij hart voor je personeel? Heb je een eigen onderneming of ben je manager in een bedrijf en wil jij optimaal zorg dragen voor hun welzijn? Ik begeleid jouw werknemers bij herstel van ziekte en bij re-integratie.

In de behandeling ga ik direct naar de dieperliggende oorzaak van de disbalans. Ik geef concrete adviezen over de stappen die ze zelf kunnen zetten om hun herstel te bevorderen. Daarbij werk ik in nauwe samenwerking met begeleiding en helende energieën uit het universum. Door deze aanpak is er op korte termijn zichtbaar resultaat te behalen. Ben jij er aan toe het verlagen van het ziekteverzuim op een vernieuwende manier aan te pakken?

Er is meer mogelijk dan je denkt. Met je huidige personeelsbestand heb je een schat aan kwaliteiten en potentie in je bedrijf. Door ervoor te zorgen dat je werknemers lekker in hun vel zitten, kunnen zij die kwaliteiten maximaal inzetten. Uitval als gevolg van ziekte kan worden voorkomen door te luisteren naar de eerste tekenen van ongemak. Met het preventief inzetten van een of enkele behandelingen wordt het probleem in de kiem gesmoord.

In de samenwerking zit het succes. Het succes van je bedrijf en de positieve bijdrage die jullie kunnen leveren aan een mooie wereld.