Voor je huis

Energetische huisbehandeling

Als je thuis bent wil je je fijn voelen, licht en blij. Je wilt goed kunnen ontspannen en lekker kunnen slapen. En bovenal in liefde kunnen samen leven met je dierbaren. Een goede energiebalans in huis zorgt voor een prettige leefomgeving.

Ik kan met een energetische behandeling van je huis helpen je huis tot een heerlijk thuis te maken, een plek waar je graag wilt zijn. Zo'n behandeling bestaat uit een huisreiniging, het beschermen en opladen van de woning en het geven van adviezen over wat je zelf kunt doen om de sfeer prettig te houden.

Reinigen
Ervaar je als je thuis bent bijvoorbeeld meer vermoeidheid, somber voelen en stroeve communicatie of ben je angstig en slaap je slecht? Een energetische huisreiniging biedt een oplossing voor de aanwezigheid van verstorende energieën van entiteiten, vorige bewoners, de omgeving, de geschiedenis van de plek, wateraders en aardstralen. Met behulp van zuiverende en helende kosmische krachten transformeer ik zware energie naar een lichte en liefdevolle trilling.

energetische huisbehandeling
A,Path,Through,Endless,Hills,With,Blooming,Heather,At,Sunrise.

Beschermen
Om de prettige sfeer te handhaven bescherm ik de woning tegen invloeden van buiten af die niet passen bij jou trilling, zodat je je vrijelijk kunt bewegen in jouw eigen energieveld.

Opladen
Om het woongenot verder te verhogen laad ik het hele huis, of zo nodig afzonderlijk per ruimte, op met een energie die optimaal afgestemd is op jou/jullie gebruik ervan. Zo voel jij je werkelijk thuis in je eigen huis.

Adviezen
Je ontvangt praktische tips over hoe je zelf de energiestromen in huis verder kunt optimaliseren en goed kunt houden, onder andere vanuit Feng shui en met het gebruik van edelstenen.

Ik werk in subtiele afstemming op de woning, de omgeving en de bewoners.

De verandering is direct voelbaar.