Voor jou

Persoonlijk consult

Je wilt genieten van het leven. Je wilt dat wat je belemmert oplossen, je persoonlijke ontwikkelen en je gaven benutten. Gun jezelf hulp bij je persoonlijke groei. Samen komen we verder!

Met een liefdevolle en heldere blik kijk ik samen met jou dieper naar het onderwerp dat je bezig houdt. Dat kan bijvoorbeeld gaan om zielsvraagstukken, een fysieke klacht of een emotionele blokkade. Vanuit mijn ervaring kan ik helpen bij veel levensthema's.

We gaan direct naar de oorsprong van je vraagstuk. Die kan liggen in je huidige leven, je jeugd, een voorouderlijn of in een vorig leven. Ik neem je mee terug naar waar het is ontstaan, om het daar in de essentie op te lossen.

Ellen Alten
Fountain of Bliss. bos en bloemen

Je ontvangt inzichten die je bewustzijn vergroten en concrete adviezen om toe te passen in je dagelijks leven. Dat zorgt voor een positieve verandering in je leven en het zal zich moeiteloos meer en meer ontvouwen zoals jij wenst.

Tijdens de meervoudige Merkaba-healing maak ik onder andere gebruik van liefdevolle helende universele energieën, klanken, kleurstralen, edelstenen en heilige geometrie.

Door mijn samenwerking met onder andere engelen, natuurwezens (zoals draken en eenhoorns), opgestegen meesters, walvissen, dolfijnen en sterrenvolkeren heeft de behandeling een diepgaande, grote impact. Bovendien help ik jou je eigen verbinding met deze universele hulpbronnen te versterken.

Duik de diepte in met jezelf. Nu is jouw moment.