Voor tieners

Wegwijs in het leven

Als bewuste en gevoelige jongere kan het lastig zijn je weg te vinden in de huidige wereld. Heb jij moeite met je gevoeligheid, met school, met het innemen van je eigen ruimte, met je ouders? Ik help je jouw weg te vinden in dit leven.

Samen met jou kijk ik op een diepere laag wat de oorsprong is van het ongemak. Ik “lees” daarvoor jouw energieveld en doe dat met hulp van de 'bovenburen''. Wat onzichtbaar was, wordt zichtbaar, wat onbewust was wordt bewust. We kijken naar jouw behoeftes en wat jij nodigt hebt om je prettig te voelen en soepel door het leven te bewegen. Je krijgt meer inzicht in jezelf en ik help je te zien waar voor jou de oplossingen liggen.

Bij “voor jou” kun je meer lezen over mijn manier van werken tijdens een sessie.

Fountain of Bliss.Ellen Alten.boom.klein
Wild,Flowers,Background.

 

Met je ouder(s)

Ligt de moeilijkheid vooral bij de omgang met je ouder(s), dan kan een afspraak voor jullie beide uitkomst bieden.

In een behandeling voor jullie samen maak ik inzichtelijk wat de interactie tussen jullie is en waar die vandaan komt. Luisteren naar je eigen behoeftes en inzicht krijgen in die van de ander is van belang voor een liefdevolle omgang met elkaar. Ieder van jullie ontvangt handvatten voor een soepele dagelijkse omgang met elkaar.

Het resultaat is een ontspannen en liefdevolle relatie. Met ruimte en vrijheid voor ieder van jullie.

Als ouder

Als ouder kan het een zoektocht zijn te weten hoe je je kind het beste kunt begeleiden. Weet je het even niet meer met de begeleiding van je tiener(s)? Wil je het beste voor je kind, maar pakt je aanpak niet zo uit als jij wenst? Ik kan je begeleiden in je ouderschap.

Ik geef je een heldere kijk op wat het is dat jouw kind in je aanraakt. We kijken samen wat jij nodig hebt om daarmee om te leren gaan. Je krijgt inzicht hoe je de begeleiding van je kind kunt optimaliseren.

Je zult meer vertrouwen hebben in je aanpak en in je kind. Je zult meer ontspanning en plezier ervaren.

Ellen Alten.Fountain of Bliss.portret Schoorl

Aangezien ik jongeren aanspreek op hun bewustzijn, zijn kinderen vanaf 9 jaar van harte welkom voor begeleiding.

In overleg tussen ouder, kind en mij stellen we met elkaar vast of aanwezigheid van een ouder bij de behandeling wenselijk is.